První Tříkrálové skupinky koledovaly v ulicích

04.01.2006 - Od pondělka 2. ledna koledují v ulicích skupinky tří králů. Nejen děti na sebe oblékají kostýmy a s korunkami na hlavě vyrážejí s požehnáním do mnoha domácností. Ne vždy se setkají s přijetím, ale mnohdy jsou lidé jejich návštěvou dojati. Koledníci předají své dary – bílé zlato (cukr), kadidlo a malý dárek pro radost všem, kteří jim otevřou dvéře. Potom mají lidé možnost přispět do zapečetěné pokladničky na pomoc potřebným lidem.

Charita Opava určila letošní výtěžek sbírky pro střediska, která pečují o seniory a zdravotně postižené.
Před odchodem napíši koledníci na dvéře požehnání K + M + B 2006.

Pokud si přejete, aby tří králové navštívili právě Vaši domácnost a v uplynulých létech tomu takto nebylo, ozvěte se na tel. 553 612 788 nebo na e-mailovou adresu pr.kretkova@charitaopava.cz, rádi je k Vám pošleme.