Projekt PRAPOZA úspěšně skončil 2. běh projektových aktivit

21.07.2006 - Dne 14. července proběhlo slavnostní zakončení II. běhu projektu PRAPOZA, který absolvovalo 9 praktikantů.
Dne 14. července proběhlo slavnostní zakončení II. běhu projektu PRAPOZA, který absolvovalo 9 praktikantů. Aktivně se zúčastnili 3 měsíční pracovní praxe, která probíhala v oblasti administrativy (na ředitelství Charity Opava), obchodnictví (v Krámku u Josífka) a v oblasti výrobních činností Chráněných dílen sv. Josefa (školící dílna) a cyklu školení zaměřeného na rozvoj kompetencí důležitých pro uplatnění na trhu práce. Praktikanti také spolupracovali se zprostředkovatelkami práce, se kterými aktivně vyhledávali pracovní uplatnění.

Průvodci praktikantů po celou dobu byli tzv. klíčoví pracovníci – kvalifikovaní sociální pracovníci, kteří provázeli a podporovali praktikanty nejen v rámci projektových aktivit.

Máme velkou radost z toho, že 6 praktikantů z tohoto běhu nalezlo pracovní uplatnění – 3 v oblasti chráněného zaměstnávání a 3 na otevřeném trhu práce.

Děkuji všem kolegům, kteří se projektu podílejí, a to nejen těm, kteří se přímo věnují práci s praktikanty, ale i těm kteří projekt zaštiťují v jiné oblasti.
Mgr. Iva Burianová, vedoucí projektu PRAPOZA

Děkujeme partnerům