Prodejní sklad chráněných dílen v Jaktaři přebírá Balíkovnu po zrušené poště

17.07.2023 - Přinášíme jednu špatnou a jednu dobrou zprávu. Tu špatnou, totiž že od 1. července byla trvale uzavřena pobočka České pošty v Jaktaři, už většina lidí zaznamenala. Následuje ale zpráva dobrá – od pondělí 17. července přebírá služby takzvané Balíkovny, tedy místa, kde si můžete vyzvednout balík podaný prostřednictvím České pošty, jaktařský prodejní sklad výrobků Chráněných dílen Charity Opava.

Najdete ho na ulici Přemyslovců 37 ve zřetelně označeném zeleném kontejneru u hlavní cesty na konci Jaktaře směrem na Stěbořice. Před montovanými kontejnery ještě před vjezdem do areálu, v nichž se nachází prodejní sklad plný dílenského zboží, se dá pohodlně zaparkovat. „Sídlí zde již výdejní místo pro přepravní společnost WE/DO cz, a tak máme zkušenosti, že se zákazníci občas spletou, vjedou dovnitř do rozsáhlého areálu bývalé strojní traktorové stanice a pak se musí vracet,“ upozorňuje manažer Charity Opava Tomáš Schaffartzik.

Lidé z okolí si tak na tomto místě budou moci i po zrušení jaktařské pošty vyzvednout objednané zásilky bez zbytečného zajíždění do centra města. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 8 do 15.30 hodin. Kromě toho zde bude až do odvolání otevřeno také vždy první sobotu v měsíci od 9 do 17 hodin, kdy je ve vedlejším opět zřetelně označeném zeleném kontejneru v dispozici takzvaná opravárna. „A jako bonus si mohou lidé při každé návštěvě v klidu vybrat z velkého množství keramických či šitých výrobků, které jsou vhodným doplňkem exteriéru i interiéru nebo či originálním dárkem,“ zve vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová.

Děkujeme partnerům