Přijďte na Sportovní den (nejen) pro klienty, čeká Vás skvělá zábava pro celou rodinu

10.09.2020 - Již potřetí se v sobotu 19. září stane areál fotbalového hřiště v Kylešovicích od 9 hodin svědkem sportovního klání ve velmi netradičních disciplínách. Na akci Sportovní den (nejen) pro klienty, pořádanou Charitou Opava a Okresním fotbalovým svazem Opava, si návštěvníci mohou změřit síly v slalomu na invalidním vozíku, hře šupec, zvukové střelbě, jízdě na dvoukole, překážkové dráze či speciálních ruských kuželkách. Výtěžek z akce bude věnován mobilnímu hospici Pokojný přístav.

Předchozí dva ročníky této akce, na které si můžete změřit síly v disciplínách, určených lidem s handicapem, se setkaly s velkým zájmem malých i velkých návštěvníků. Kromě netradičních soutěží a atrakcí na všechny čeká občerstvení, například skvělá káva z motto kavárny Betty Café , kterou Vám připraví klienti Charity Opava. Každý ze soutěžících si také odnese diplom a originální medaili. Záštitu nad akcí, která potrvá do 12 hodin, převzal senátor Herbert Pavera.

„Stejně jako v předchozích dvou povedených ročnících může být i tato akce pro celou rodinu vítaným zpestřením sobotního dopoledne, během kterého můžete prožít den s klienty sociálních organizací a díky tomu je lépe pochopit,“ zve všechny ředitel Charity Opava Jan Hanuš. To vše podle něj může navíc přispět k odstranění některých bariér ve vzájemné komunikaci. Sportovní den (nejen) pro klienty má navíc výrazně charitativní charakter, na jeho prvním ročníku se na mobilní hospic Charity Opava vybralo přes 70 tisíc korun, druhý ročník již přinesl výtěžek více než 126 tisíc korun.

Soubory ke stažení

Sportovní den (nejen) pro klienty 2020- nový.pdf Sportovní den (nejen) pro klienty 2020- nový.pdf 360 kB

Děkujeme partnerům