Pozvánka

23.03.2005 - ZVEME VÁS DO CHARITY OPAVA NA ZAJÍMAVÉ PŘEDNÁŠKY Ve středu 6. dubna jste zváni do Charity Opava na přednášku s názvem Syndrom vyhoření, kterou povedou Mgr. Iva Burianová a Bc. Petra Chlubová. Přednáška bude zaměřena na příčiny, projevy a možnosti léčení syndromu vyhoření. Ve středu 20. dubna jste srdečně zváni na přednášku věnovanou tématu: Moc a manipulace I., kterou povede Ing. Lada Horná. Přednášky se konají v Opavě Jaktaři, Přemyslovců 26, v zasedací místnosti Charity Opava, v čase od 13,30 do 15,30 hod. Přihlásit se na jednotlivé přednášky je možné u Kataríny Durkáčové, na tel: 553 612 780 nebo e-mailu: vzdelavani@charitaopava.cz. Pro veřejnost je cena přednášek 60,- Kč.
ZVEME VÁS DO CHARITY OPAVA NA ZAJÍMAVÉ PŘEDNÁŠKY
Ve středu 6. dubna jste zváni do Charity Opava na přednášku s názvem Syndrom vyhoření, kterou povedou Mgr. Iva Burianová a Bc. Petra Chlubová. Přednáška bude zaměřena na příčiny, projevy a možnosti léčení syndromu vyhoření. Ve středu 20. dubna jste srdečně zváni na přednášku věnovanou tématu: Moc a manipulace I., kterou povede Ing. Lada Horná.
Přednášky se konají v Opavě Jaktaři, Přemyslovců 26, v zasedací místnosti Charity Opava, v čase od 13,30 do 15,30 hod. Přihlásit se na jednotlivé přednášky je možné u Kataríny Durkáčové, na tel: 553 612 780 nebo e-mailu: vzdelavani@charitaopava.cz. Pro veřejnost je cena přednášek 60,- Kč.

Děkujeme partnerům