Pozvánka na Cyrilometodějskou oslavu do Vlaštoviček

28.06.2007 - Charita Opava ve spolupráci s obcí Vlaštovičky Vás srdečně zve na Cyrilometodějskou oslavu, která se uskuteční 5. července v Domě sv. Cyrila a Metoděje a na blízkém hřišti ve Vlaštovičkách. Dům pro zrakově postižené bude otevřen pro širokou veřejnost od 12 hodin, kdy si jej budete moci prohlédnout i s odborným komentářem některého ze zaměstnanců domu.
Charita Opava ve spolupráci s obcí Vlaštovičky Vás srdečně zve na Cyrilometodějskou oslavu, která se uskuteční 5. července v Domě sv. Cyrila a Metoděje a na blízkém hřišti ve Vlaštovičkách. Dům pro zrakově postižené bude otevřen pro širokou veřejnost od 12 hodin, kdy si jej budete moci prohlédnout i s odborným komentářem některého ze zaměstnanců domu.

Budete moci např. poprvé zhlédnout nové špičkové vybavení počítačové učebny, v prostorách chráněné dílny si budete moci zakoupit výrobky našich zrakově postižených pracovníků. Ve 14 hodin pak v kapli domu započně slavnostní mše svatá, kterou bude celebrovat opavský děkan P. Pavel Cieslar.

Od 15 hodin bude pokračovat program na sportovním hrišti. Zde se nejprve představí se svým hodinovým vystoupením naše "domácí" skupina Zpívající kytky. Ty poté vystřídají místní dobrovolní hasiči, kteří zde předvedou své umění. Pro děti bude připraven skákací hrad, nebo si budou moci vyzkoušet jízdu na koníku. Pro všechny pak bude přichystáno výborné občerstvení. Večer od 20 hodin bude hrát k tanci skupina Nafestband.

Těšíme se na Vás!!!

Děkujeme partnerům