POZOR! Vyhlašujeme 8. ročník fotosoutěže MŮJ SVĚT!

03.11.2015 - Nepřehlédněte - Fotosoutěž Můj svět, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky a uživatele služeb Charit celé České republiky, právě vstupuje do 8. ročníku!

Nepřehlédněte - Fotosoutěž Můj svět, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky a uživatele služeb Charit celé České republiky, právě vstupuje do 8. ročníku!

Také letos se bude soutěžit ve třech kategoriích, a to v kategorii „Portrét“, v kategorii „Život kolem nás“ a v kategorii „Jak to vidím já“, která je určena pro uživatele služeb Charit. Snímky bude hodnotit odborná porota pod vedením Prof. Jindřicha Štreita, pod jehož patronací se soutěž koná již od začátku. Téměř dvě tisícovky fotografií z celé doby existence fotosoutěže tvoří cenný dokument o sociální práci pohledem zaměstnanců, dobrovolníků a v poslední době i klientů Charit z celé České republiky. Cenný zvláště proto, že je pohledem zevnitř sociální práce, kterou tak může zachytit velmi autenticky a nadějeplně, bez zbytečného patosu, ale také bez prvoplánového zobrazování problémů, utrpení a nemocí. Snímky je možno už nyní zasílat na adresu fotosoutez@charitaopava.cz, do soutěže budou zařazeny všechny fotografie, které dorazí do 30. ledna 2016 . Slavnostní vernisáž oceněných snímků, spojená s kulturním programem, se uskuteční v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě v pondělí 22. února 2016. Na vítěze opět čekají zajímavé ceny a diplomy. Výstava poté bude tak jako předchozí léta putovat celý rok 2016po městech České republiky.

Podrobnější informace a pravidla soutěže najdete na přiloženém letáčku.

Fotosoutěž MŮJ SVĚT pořádá Charita Opava opět ve spolupráci s firmou ASEKOL a Slezským zemským muzeem.

Děkujeme partnerům