Pomozte postiženým dětem

18.06.2013 - Už 12. ročník charitativní fotbalové akce "Pomozte postiženým dětem" se uskuteční v sobotu 22. června v Kravařích...
Již 12. ročník charitativní akce „Pomozte postiženým dětem“ se uskuteční v sobotu 22. června od 12.30 hodin na fotbalovém hřišti v Kravařích. Akci pořádá Okresní fotbalový svaz Opava a především trojice bývalých i současných funkcionářů OFS – Andreas Drastík, ing. Pavel Novotný a Petr Kašný. Výtěžek fotbalového odpoledne bude věnován, stejně jako v minulých jedenácti letech, stacionáři Mraveneček, pečujícímu o děti a mladé lidi s těžkým kombinovaným postižením. Od roku 2001 se organizátorům podařilo pro Charitu Opava mezi sponzory vybrat
 
1.894.218,- Kč!
 
Tyto peníze významně ovlivňují chod Mravenečku, v poslední době je z nich financován především provoz stacionáře a rehabilitace klientů.
 
A na co se letos můžete v Kravařích těšit? Uvidíte turnaj sponzorů za účasti celků O2 Telefónica, OSTROJ a.s., Starostové, AutoCont, Silnice Morava s.r.o. a letos poprvé se zúčastní i mužstvo Statutárního města Opavy. Od 14.30 hodin je na programu turnaj benjamínků a v 17 hodin si zahraje Stará garda Opavy proti Sportovním osobnostem. Děti se mohou těšit na horkovzdušný balón, skákací hrad, poníka, čtyřkolky, hračky, nanuky, ukázky historických motorek, ukázku policejního Passatu a na spoustu her a soutěží.
 
A všichni se můžete těšit, že se v Kravařích potkáte se slavnými a známými osobnostmi, které na akci „Pomozte postiženým dětem“ nikdy nechybí.
 

Děkujeme partnerům