Pomoze i Vy těm, kteří Vaši pomoc opravdu potřebují a čekají na ni!

07.11.2005 - Agentura KOMPAKT spol. s r.o. se sídlem v Poděbradech si Vás dovoluje touto výzvou „POMOZTE I VY“ oslovit jako možné partnery při realizaci velmi zajímavého projektu, který naše společnost nazvala "Sociální automobil".
Agentura KOMPAKT spol. s r.o. se sídlem v Poděbradech si Vás dovoluje touto výzvou „POMOZTE I VY“ oslovit jako možné partnery při realizaci velmi zajímavého projektu, který naše společnost nazvala "Sociální automobil".

Náš projekt je založen na velice jednoduché myšlence: Umístěte reklamu Vaší firmy na tento automobil, popřípadě přispějte jakoukoliv částkou na koupi vozidla. Můžete takto pomoci dobré věci a zároveň pozitivním způsobem zviditelnit svou firmu. Právě Vaše částka může pomoci našim zdravotně či mentálně handicapovaným spoluobčanům, dětem i mládeži. Jsme toho názoru, že každá firma, která na našem trhu úspěšně podniká, by mohla, alespoň malou částí, pomoci těm, kteří tuto pomoc potřebují a čekají na ni.

  V průběhu let 1997–2005 jsme za pomoci firem předali na území Čech a Moravy 89 sociálních automobilů. Na území Moravskoslezského kraje to jsou 2 vozidla v Ostravě, dále v Opavě, Frýdku – Místu a Českém Těšíně. Na rok 2006 byla pro tento program v rámci Moravskoslezského kraje vybrána CHARITA OPAVA se sídlem Přemyslovců 26, Opava – Jaktař. Automobil značky Renault Kangoo bude používán k zajištění provozu chráněných dílen. S jeho pomocí bude taktéž zajišťována propagace výrobků zdravotně znevýhodněných zaměstnanců. V případě potřeby může být automobil zapůjčen i ostatním střediskům organizace. Auto bude jezdit nejen v okolí Opavy, ale i do měst Přerov, Pardubice, Brno, Hradec Králové, Ústí nad Orlicí, Prahy, Bohumína, Ostravy a Bruntálu.

Nový automobil bude pro zdravotně znevýhodněné zaměstnance i pro CHARITU OPAVA velkým přínosem a dalším povzbuzením do úspěšné činnosti.

Můžete takto pomoci dobré věci a zároveň pozitivním způsobem zviditelnit svou firmu?

KOMPAKT SPOL. S R. O.
ČESKOMORAVSKÁ REKLAMNÍ AGENTURA
sídlo: Opletalova 683, 290 01 Poděbrady, e-mail: info@kompakt-cr.cz
Bankovní spojení ČS PODĚBRADY 500764349/0800 IČO: 49551027 DIČ: CZ49551027

Bližší informace Vám rád podá oblastní zástupce: pan Arnošt Tůma, mobil: 721 383515

Děkujeme partnerům