Pokažené elektro si můžete opět nechat zdarma diagnostikovat a opravit v sobotu 4. března (+ repo Českého rozhlasu)

02.03.2023 - Od 9 do 17 hodin bude opět v sobotu 4. března zájemcům k dispozici takzvaná Opravárna. Díky tomuto projektu společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje bude technik v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře připraven zájemcům diagnostikovat pokažené elektro a v případě menších nenáročných poškození ho rovnou zdarma opravit.

Opravárna je v provozu vždy první sobotu v měsíci již od roku 2021 a pro velký zájem ji provozovatelé prodloužili až do konce roku 2023. Minulý měsíc ji využila řada zájemců, kteří přinášeli k diagnostice lehkou bílou techniku, černou techniku jako televize, mobily, počítače, notebooky a různé audio či video přehrávače. Jednodušší opravy provede technik přímo na místě, ty náročnější a složitější pak zákazníkům nacení, aby se mohli rozhodnout, zda se jim nevyplatí si raději koupit nový přístroj. Dovoz spotřebičů k opravě je s technikem možno dopředu domluvit na tel. čísle 734 130 467.

O tom, jak Opravárna funguje, referoval 11. února také Český rozhlas Radiožurnál v reportáži Martina Knitla. Poslechnout si ji můžete i zpětně z odkazu níže:

Soubory ke stažení

eský rozhlas Radiožurnál opravárna-repo 11.2.2023.mp3 eský rozhlas Radiožurnál opravárna-repo 11.2.2023.mp3 1708 kB

Děkujeme partnerům