Podpořte akci „Opavská 5“, podpoříte také Charitu Opava!

21.08.2020 - Už více než osmdesát speciálních VIP permanentek s názvem Opavská 5 na utkání Basketbalového klubu Opava v nadcházející ligové sezóně má své majitele. Ti nejenže podpoří opavský basketbal, ale stanou se také sponzory Charity Opava. Nákup Opavské pětky totiž má i charitativní rozměr. Pětistovku z každé prodané permanentky věnují opavští basketbalisté Charitě Opava, se kterou již mnoho let spolupracují. Vlastníky permanentek, které jsou stále v prodeji, čekají kromě vstupů na všechna ligová i pohárová utkání také společenská setkání s hráči i trenéry a další překvapení. Například se mohou potkat s Ivanem Trojanem.

Předčasné ukončení ligového ročníku z důvodu koronakrize znamenalo pro klub citelnou finanční ztrátu. Proto přišli opavští basketbalisté s akcí Opavská 5, tedy nabídky speciálních VIP permanentek za pět tisíc korun, jejichž nákupem mohou fanoušci klub v této nelehké době podpořit. V ceně Opavské pětky je vstup na všechna ligová i pohárová utkání, zpravodaje, propagační materiály klubu či společenská setkání všech držitelů s hráči a trenéry. „V rámci Opavské pětky se vytvoří zajímavá společnost,“ říká ředitel klubu Kamil Vajda.

Prvním zájemcem a držitelem permanentky s číslem 001 se stal herec Ivan Trojan, který je dlouholetým přítelem trenéra Petra Czudka a který s ním loni navštívil také klienty Charity Opava (viz vrchní snímek).

Díky zájmu o permanentky tak již nyní Charita Opava obdrží díky spolupráci s opavskými basketbalisty čtyřicet tisíc korun. A tato částka může být vyšší, zapojíte-li se do společného projektu BK Opava a Charity Opava také Vy. Prodej stále běží a jedno z VIP sedadel může po celou sezónu nést i Vaše jméno. Děkujeme!

V případě dotazů či zájmu o nákup Opavské 5  napište svůj kontakt na e-mail vstupenky@bkopava.cz , organizátoři se s Vámi poté domluví na výběru místa a dalších podrobnostech.V případě, že budete chtít provést nákup permanentky na firmu či ji daňově uplatnit, kontaktujte paní Alexandru Šimonovou, na čísle 777 003 416.

http://www.bkopava.cz/permanentky/

Děkujeme partnerům