Po roce opět sluníčkové odpoledne

20.06.2008 - Čas prázdnin a dovolených se blíží a jak jej začít? Nejlépe Sluníčkovým odpolednem. Připravili jsme pro zaměstnance, příznivce a dobrovolníky Charity Opava odpoledne plné pohody a relaxace. Přijďte a uvidíte.
Čas prázdnin a dovolených se blíží a jak jej začít? Nejlépe Sluníčkovým odpolednem. Připravili jsme pro zaměstnance, příznivce a dobrovolníky Charity Opava odpoledne plné pohody a relaxace. Přijďte a uvidíte.

Sluníčkové odpoledne bude v pátek 27. června. Program začne ve 14.30 hodin bohoslužbou v kostele sv. Petra a Pavla v Jaktaři. Od 15.30 hodin začne zábavný program v jaktařském areálu charity. K poslechu zahraje oblíbená dechovka Kobeřanka a od 17.30 hodin, hudební produkci převezme country kapela Karavana.

Pro všechny je v areálu připraveno na 16 hodin velké překvapení.

Během Sluníčkového odpoledne, které pořádáme již desátým rokem, bude možnost si prohlédnout Chráněné dílny sv. Josefa a rehabilitační dílny v Opavě-Jaktaři. Při této akci oslavíme 10. výročí působení charity v Jaktaři v areálu na Přemyslovců 26. Tomuto výročí je také přizpůsobeno letošní téma, které je zaměřeno na soutěžní hry pro děti a ponese se v duchu desetiboje. Bude možnost využít skákací hrad, nebo se povozit na oslíkovi.

V loňském roce měl velký úspěch „Bleší trh“, který probíhal během akce. Letos chceme v Bleším trhu pokračovat. Finanční výtěžek letos předáme hospicové jednotce Pokojný přístav.

Pro všechny bude v areálu připraveno občerstvení. Přijďte se pobavit.

Děkujeme partnerům