Papírové brikety za výhodnou letní cenu

30.05.2012 - Chráněná technická dílna ve Velkých Hošticích nabízí za letní cenu papírové brikety, které mají výhřevnost jako hnědé uhlí...
Chráněná technická dílna Charity Opava ve Velkých Hošticích přichází se super nabídkou. Právě nyní můžete koupit papírové brikety za velmi výhodnou cenu. Kilogram stojí pouze 2,- Kč a tato akční cena platí do konce srpna 2012.
 
 
PAPÍROVÉ BRIKETY PRÁVĚ TEĎ JEN ZA: 2,- Kč/kg
(certifikované palivo)
 
Výhřevnost jako hnědé uhlí!
 
Jen do 31. srpna 2012
 
Chráněná technická dílna, v níž pracují lidé se zdravotním postižením, se zabývá především ekologickou likvidací elektroodpadu. Kromě toho již třetím rokem provádí skartaci papíru, jejímž výsledným produktem jsou papírové brikety, které mají výhřevnost jako hnědé uhlí.
 
Výroba briket je závislá na tom, zda si organizace a firmy nechají skartovat dokumenty, které již není třeba archivovat.
 
Dílna přijímá vytříděný i nevytříděný papír (celé archívy), materiál je schopna naložit i odvézt. Z Opavy je odvoz bezplatný, z jiných míst cena dle domluvy. Zákazník může být přítomen, po zvážení dostane doklad o likvidaci odpadu. Firmy a organizace tak zároveň vyřeší i povinnost tzv. náhradního plnění.
 
Brikety zakoupíte a bližší informace o palivu, ale také o likvidaci elektroodpadu a skartaci, získáte v Chráněné technické dílně na Zámecké ulici 68 ve Velkých Hošticích nebo telefonicky na čísle 553 764 066.
 
Každou svou zakázkou nebo nákupem briket navíc dáváte práci lidem se zdravotním postižením!
 
 

Děkujeme partnerům