Oznámení

11.10.2005 - Milí přátelé, začátkem ledna příštího roku se bude opět pořádat Tříkrálová sbírka, kterou v okolí Opavy organizuje Charita Opava. Organizace Tříkrálové sbírky je časově náročná, proto se na Vás s následující prosbou obracíme již nyní: Zapojte se i vy do Tříkrálové sbírky 2006 a staňte se na pár dní v lednu vedoucím skupinky nebo jedním ze Tří králů! Rozhodnete-li se aktivně zapojit do této sbírky, kontaktujte, prosíme, koordinátora Tříkrálové sbírky již v průběhu listopadu. Koordinátor Vám rovněž sdělí bližší informace a nezbytné organizační záležitosti. Předem Vám za Váš zájem pomáhat potřebným lidem děkujeme a těšíme se na spolupráci s Vámi. Koordinátor Tříkrálové sbírky: Petra Kretková, mobil: 604 175 518, e-mail: pr.kretkova@charitaopava.cz Charita Opava, Přemyslovců 26, 747 07 Opava-Jaktař, tel: 553 612 780, 553 612 788.
Koordinátor Tříkrálové sbírky: Petra Kretková, mobil: 604 175 518,
e-mail: pr.kretkova@charitaopava.cz