Oslava ve Vlaštovičkách se povedla

30.09.2008 - Za značného zájmu veřejnosti se uskutečnila v sobotu 27. září ve Vlaštovičkách oslava u příležitosti 12. výročí otevření tamního Domu pro zrakově postižené. Oslavu zahájila v 15 hodin v kapli domu mše svatá, kterou celebroval otec Augustynowicz. Další program poté pokračoval venku v areálu domu a nesl se ve stylu country and western. Příchozí návštěvníci si mohli v příjemném podvečeru poslechnout líbivé písničky skupiny Fram nebo zhlédnout taneční vystoupení country souboru Matador.
Za značného zájmu veřejnosti se uskutečnila v sobotu 27. září ve Vlaštovičkách oslava u příležitosti 12. výročí otevření tamního Domu pro zrakově postižené. Oslavu zahájila v 15 hodin v kapli domu mše svatá, kterou celebroval otec Augustynowicz. Další program poté pokračoval venku v areálu domu a nesl se ve stylu country and western. Příchozí návštěvníci si mohli v příjemném podvečeru poslechnout líbivé písničky skupiny Fram nebo zhlédnout taneční vystoupení country souboru Matador.

Kdo chtěl, mohl se svézt na koníkovi, nebo obdivovat Jiřího „Vlče“ Martínka a jeho kousky s bičem.

Velkému zájmu se během celého dne těšila Chráněná dílna Vlaštovičky, která zde vystavovala své výrobky. O občerstvení se postarali: společnost „GLOBUS ČR“ a „Andree & Andree“. Oběma firmám patří velké poděkování.

A protože organizátoři i pro příští rok počítají s atraktivním programem, rozhodně se i v následujícím roce koncem září do Vlaštoviček vyplatí zajet podívat.

Děkujeme partnerům