Opravárna otevírá letos naposledy (+ reportáž TV POLAR)

30.11.2022 - Od loňského listopadu je v Chráněných dílnách Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře otevřená takzvaná Opravárna, ve které technik zájemcům zdarma diagnostikuje pokažené elektro a v případě menších nenáročných poškození ho zdarma opraví. V sobotu 3. prosince zde bude opravář k dispozici pro letošní rok naposledy.

Opravárnu, která je společným podnikem společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje, můžete navštívit v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře, otevřeno bude mít od 9 do 17 hodin. Mezi spotřebiči, které mohou lidé přinést bez předchozí telefonické domluvy, je vedle lehké bílé techniky také veškerá černá technika, například televize, mobily, počítače, notebooky a různé audio či video přehrávače. „Připomínáme ovšem, že zájemci musí počítat s tím, že většinu problémů u těchto produktů nelze opravovat na místě a je nutno objednat pokažené originální komponenty,“ upozorňuje manažer Charity Opava Tomáš Schaffartzik.

Dovoz techniky k opravě je možno konzultovat dopředu na tel. čísle 734 130 467 přímo s technikem. Ten také složitější opravu nacení, aby se zákazník mohl rozhodnout, zda se mu nevyplatí koupit si raději nový spotřebič.

Reportáž o Opravovně přinesla před časem TV POLAR, zhlédnout ji můžete zde: