Opravárna opět přijímá mobily i notebooky

28.09.2022 - Od 9 do 17 hodin bude v sobotu 1. října opět otevřena tzv. Opravárna, ve které Vám technik zdarma diagnostikuje pokažené elektro a v případě menších nenáročných poškození ho rovnou zdarma opraví. Najdete ji v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře.

Opravárna je společným podnikem společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje. Za dobu jeho působení od loňského listopadu 2021 ho využilo již téměř tři sta zájemců. Mezi spotřebiči, které mohou lidé přinést bez předchozí telefonické domluvy, vedle lehké bílé techniky nově patří také veškerá černá technika, tedy televize, mobily, počítače, notebooky a různé audio či video přehrávače. „Je ale třeba počítat s tím, že většinu problémů u těchto produktů nelze opravovat na místě a je nutno objednat pokažení originální komponenty,“ vzkazuje technik, s nímž je možné dovoz techniky k opravě konzultovat dopředu na tel. čísle 734 130 467. Složitější opravu nicméně vždy nacení, aby se zákazník mohl rozhodnout, zda se mu ještě vyplatí.

Pokud v tento termín nemůžete, napište si další termíny, kdy budete moci tuto bezplatnou službu využít. Bude to v sobotu 5. listopadu a naposledy také v sobotu 3. prosince.

Soubory ke stažení

RO39_Stránka_07.png RO39_Stránka_07.png 112 kB

Děkujeme partnerům