OPRAVÁRNA na Vás opět čeká 8. ledna, přijďte s pokaženým elektrem, pomůžeme Vám

04.01.2022 - OPRAVÁRNA, projekt, v němž Vám diagnostikujeme porouchané elektro a v případě menších závad rovnou zdarma opravíme, pokračuje také v roce 2022. Tentokrát na Vás bude technik čekat v Jaktaři v sobotu 8. ledna.

Pět šťastlivců bylo v prosinci vylosováno v soutěži o cen v takzvané „Opravárně“, projektu na opravu starého elektra, který má otevřeno jednou měsíčně v Chráněných dílnách Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 v Jaktaři. Díky tomuto projektu společnosti ASEKOL, Moravskoslezského kraje a Charity Opava zde bude až do konce července jednou měsíčně k dispozici technik Mojmír Wallin, který zájemcům zdarma prohlédne pokažené elektro a v případě menších závad ho rovnou bezplatně opraví. Pokud spotřebič opravit nepůjde, mohou ho lidé předat v areálu dílen k ekologické likvidaci a podpořit tím práci zdravotně postižených lidí.

Každý z návštěvníků bude navíc zařazen do losování o poukaz na originální dílenské zboží v hodnotě 500 korun. V prosinci možnost diagnostikovat pokažené elektro využilo na padesát lidí, z nichž pět si už odneslo hodnotné ceny. Další příležitost spojit příjemné s užitečným budete mít v sobotu 8. ledna. Opravna sídlí v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava a otevřeno zde bude v sobotu od 9 do 17 hodin.

Děkujeme partnerům