Opravárna bude v provozu celý rok 2023, je o ni velký zájem

03.02.2023 - Podle původních plánů už měla dvakrát skončit. Takzvaná Opravárna, ve které technik zájemcům zdarma diagnostikuje pokažené elektro a v případě menších nenáročných poškození ho zdarma opraví, se ale těšila tak velkému zájmu občanů, že bude pokračovat celý rok 2023. Rozhodli o tom její provozovatelé, kterými jsou společnost ASEKOL, Charita Opava a Moravskoslezský kraj.

Opravárnu, která je v provozu od listopadu 2021, můžete navštívit vždy první sobotu v měsíci v zelené kontejnerové sestavě před areálem  Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře. Nejbližší termín tedy připadá na sobotu 4. února, kdy zde bude technik k dispozici od 9 do 17 hodin. Dovoz spotřebičů k opravě je možno s ním zkonzultovat dopředu na tel. čísle 734 130 467.

Mezi spotřebiči, které mohou lidé přinést bez předchozí telefonické domluvy, je vedle lehké bílé techniky také veškerá černá technika, tedy televize, mobily, počítače, notebooky a různé audio či video přehrávače. Jednodušší opravy provede technik přímo na místě, ty náročnější a složitější pak zákazníkům nacení, aby se mohli rozhodnout, zda se jim nevyplatí raději si koupit nový přístroj.

Děkujeme partnerům