Opravárna bude opět otevřena v sobotu 5. listopadu

03.11.2022 - Od 9 do 17 hodin bude v sobotu 5. listopadu otevřena tzv. Opravárna, ve které Vám technik zdarma diagnostikuje pokažené elektro a v případě menších nenáročných poškození ho rovnou zdarma opraví. Najdete ji v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře.

Opravárna je společným podnikem společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje. Mezi spotřebiči, které mohou lidé přinést bez předchozí telefonické domluvy, patří vedle lehké bílé techniky také veškerá černá technika, tedy televize, mobily, počítače, notebooky a různé audio či video přehrávače. Zájemci ale musí počítat s tím, že většinu problému u těchto produktů nelze opravovat na místě a je nutno objednat pokažené originální komponenty. Dovoz techniky k opravě je možno s technikem konzultovat dopředu na tel. čísle 734 130 467. Složitější opravu vždy nacení, aby se zákazník mohl rozhodnout, zda se mu ještě vyplatí.