Opavské Tesco podpořilo děti z Mravenečka

11.01.2005 - OPAVSKÉ TESCO PODPOŘILO DĚTI Z MRAVENEČKA Děkujeme Všem mladým lidem, kteří se rozhodli nám pomoci při celostátní předvánoční charitativní sbírce nazvané Pomáhejte s námi, pomáháme dětem, kterou ve spolupráci s neziskovými organizacemi každoročně pořádá ve svých obchodech společnost Tesco Stores, a.s. Těší nás, že existují lidé, kteří jsou ochotni pomáhat zcela zdarma.

Velkou pomocí byli studenti Mendlova Gymnázia, Střední zdravotní školy, a také mnoho mladých lidí - křesťanů, kteří dlouhodobě spolupracují s Charitou jako dobrovolníci. V tuto chvíli již známe finanční částku, kterou jsme díky akci získali - 151 672 Kč. Jsme velmi mile překvapeni celkovou částkou, kterou se podařilo díky akci získat pro naše těžce handicapované děti. Děti získají nové pomůcky a tato částka pomůže pokrýt část nákladů na provoz zařízení.