OPAVSKÁ PĚTKA je podpora basketbalu i Charity Opava

03.06.2020 - Podpora opavského Basketbalového klubu, příspěvek pro Charitu Opava i možnost stát se členem vybrané společnosti, do které patří také herec Ivan Trojan. To vše přináší projekt OPAVSKÁ PĚTKA, v němž BK Opava začíná prodávat speciální VIP permanentky. Jejich držitelé podpoří opavský basketbal a kromě vstupů na všechna ligová i pohárová utkání je také čekají společenská setkání s hráči i trenéry a další překvapení.

Rozhodnutím Výboru České basketbalové federace skončila Opava v nedohraném ligovém ročníku na druhém místě, rozhodovalo pořadí po základní části. „Předčasné ukončení soutěže je tak pro nás také citelnou ztrátou z pohledu příjmů ze vstupného a dalších akcí spojených se zápasy,“ říká ředitel klubu Kamil Vajda, kterého kromě zrušených zápasů trápí i finanční aspekt ukončení soutěže.

Přestože zahájení další sezóny je v plánu až na začátku září, přichází klub už nyní s možností nákupu speciální VIP permanentky, která má klub v této nelehké době podpořit. Dostala název Opavská pětka. „Ispirovali jsme se základní pětkou – zahajovací sestavou, která je v každém basketbalovém zápase důležitá,“ vysvětluje název Kamil Vajda. A číslo pět nebude symbolizovat jen základní pětku, ale také cenu VIP permanentky, která je rovných 5 tisíc korun. „Nákup permanentky bude vyjádřením podpory klubu, pro který budou nadcházející měsíce po finanční stránce komplikované,“ osvětluje Kamil Vajda.

V ceně Opavské pětky bude vstup na všechna ligová i pohárová utkání, zpravodaje, propagační materiály klubu či společenské setkání všech držitelů s hráči a trenéry. „Věříme, že se v rámci Opavské pětky podaří vytvořit zajímavou společnost,“ dodává Kamil Vajda. Nákup Opavské pětky ale bude mít i charitativní rozměr. Pětistovku z každé prodané permanentky věnují opavští basketbalisté Charitě Opava, se kterou již mnoho let spolupracují. Mezi prvními zájemci o Opavskou pětku byl herec Dejvického divadla Ivan Trojan, který je dlouholetým přítelem trenéra Petra Czudka. Stal se proto držitelem nové permanentky s číslem 001 a podporovatelem projektu.

V případě dotazů či zájmu o nákup Opavské pětky napište svůj kontakt na e-mail vstupenky@bkopava.cz, organizátoři se s Vámi poté domluví na výběru místa a dalších podrobnostech.

Soubory ke stažení

opavska_5.pdf opavska_5.pdf 2587 kB

Děkujeme partnerům