Okresní fotbalový svaz Opava pro Mravenečka

16.06.2010 - Okresní fotbalový svaz Opava pořádá 26. června na hřišti SK Kravaře charitativní akci "Pomozte postiženým dětem". Výtěžek půjde opět na stacionář Mraveneček...
Už devátý ročník akce „Pomozte postiženým dětem“ pořádá v sobotu 26. června na hřišti SK Kravaře Okresní fotbalový svaz Opava. Výtěžek je stejně jako v minulých letech určen Dennímu stacionáři pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček, který je střediskem Charity Opava.
 
Iniciátory této prestižní a velmi humánní akce jsou vrcholní představitelé OFS Opava – místopředseda Andreas Drastík, předseda Petr Kašný a předseda marketingu Pavel Novotný. Za uplynulých osm let se jim podařilo vybrat přes milion korun a Mraveneček si tak mimo jiné mohl pořídit speciálně upravený automobil na přepravu dětí.
 
Letošní akce se uskuteční na hřišti SK Kravaře v sobotu 26. června od 12.30 hodin, a to za účasti celků 02 Telefónica, Hanácké Kyselky, OSTROJe, OFS Opava, Závažné Poruby a Starostů Opavska. Vedle staré gardy Opavy se zde objeví mnoho zajímavých osobností. Pro děti je pak připravena spousta her, soutěží a atrakcí, jako skákací hrad, jízda na poníkovi nebo například střelba z paintballové zbraně, zdarma pak děti dostanou nanuky a hračky. Vstupné je dobrovolné.
 
Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc. Děkujeme!
 

Děkujeme partnerům