Obyvatelé Vlaštoviček navštívili Slezský FC

02.07.2018 - Obyvatelé Domu sv. Cyrila a Metoděje navštívili ve čtvrtek 28. června spolu s doprovodem z řad zaměstnanců domu stadion fotbalového klubu Slezský FC Opava. Průvodce jim dělal vedoucí A mužstva Jaroslav Rovňan. Obyvatelé tak měli jedinečnou možnost navštívit prostory, které jsou běžným návštěvníkům skryty, jako např. šatny hráčů, prostory pro rozhodčí, místa pro delegáty utkání či třeba zastřešené prostory pro trénink mužstva.
Obyvatelé Domu sv. Cyrila a Metoděje navštívili ve čtvrtek 28. června spolu s doprovodem z řad zaměstnanců domu stadion fotbalového klubu Slezský FC Opava. Průvodce jim dělal vedoucí A mužstva Jaroslav Rovňan.
 
Obyvatelé tak měli jedinečnou možnost navštívit prostory, které jsou běžným návštěvníkům skryty, jako např. šatny hráčů, prostory pro rozhodčí, místa pro delegáty utkání či třeba zastřešené prostory pro trénink mužstva. Vedoucí týmu rovněž popsal historii i současný stav fotbalového klubu a co všechno tým čeká v první fotbalové lize, která začne již za pár týdnů. Povídání to bylo velice zajímavé a obyvatelé se o dění ve fotbale v Opavě svými dotazy živě zajímali. „Návštěva to byla nesmírně pěkná, já mám sport rád a to téma mi bylo velmi blízké,“ prozradil jeden z návštěvníků Vlaštoviček – pan Marek.

Děkujeme partnerům