Obchůdek v TERNU v novém. Barevně sladěný a s obměňujícím se zbožím

08.04.2022 - Krásně barevně sladěný a každou chvíli s obměněným zbožím. Takový bude krámek v supermarketu Terno v Jaktaři, ve kterém nabízejí své výrobky Chráněné dílny Charity Opava.

„Několik let jsme se snažili do malého prostoru obchůdku devět metrů čtverečních vtěsnat co nejvíce druhů zboží, ať zákazníci vidí, kolik toho umíme udělat,“ vysvětluje důvody změny vedoucí marketinku chráněných dílen Ludmila Slaninová. „Ale nakonec jsme zjistili, že to není ku prospěchu věci, protože to v naší prodejně vypadalo skoro jako v bazaru. A tak jsme si řekli, že si zákazníci zaslouží nové aranže,“ dodává.

A tak z obchůdku zmizelo všechno různorodé zboží a pracovnice dílen vybrali jen takový sortiment, který barevně ladí a dobře se doplňuje. Béžovou barvu, která nyní dominuje, už po měsíci vystřídá zelená, respektive motiv čtyřlístku, který bude dominovat na novém zboží. „Pak se zbarvíme do červena s motivem vlčích máků, v létě to budou námořnické motivy a speciální aranže ozvláštní obchůdek také na Vánoce,“ vypočítává Ludmila Slaninová.

V obchůdku kromě toho také rozšířili sortiment o dárkové balení kávy, mini bonboniéry, svíce či ručníky a další drobné zboží, z něhož dokáže milá obsluha na míru poskládat originální kompletní dárek. Zákazník si tak může odnést podle svého přání například wellness sadu, čajovou sadu či balíček k narozeninám, přičemž samozřejmostí bude i to, že se personál postará i dárkové zabalení.

Se změnou v prodejně jsou v chráněných dílnách spokojeni, ukázalo se, že méně je někdy více. Obchůdek je dnes útulnější a obměňující se sortiment, v němž bude možné vybrat dárek pro kohokoliv, bude pro návštěvníky zajímavější, „Tak doufáme, že se u nás bude zákazníkům líbit,“ uzavírá Ludmila Slaninová a zve všechny k návštěvě.