Občanská poradna prošla kontrolou

30.11.2005 - Na základě projektu Asociace občanských poraden „Kvalita v Občanských poradnách“ proběhla v Občanské poradně Charity Opava podrobná dvoudenní kontrola, která byla provedena prostřednictvím externích kontrolorů. Občanská poradna obstála na výbornou a byla vyhodnocena jako poradna, která může jít příkladem ostatním 37 občanským poradnám v České republice.
Na základě projektu Asociace občanských poraden „Kvalita v Občanských poradnách“ proběhla v Občanské poradně Charity Opava podrobná dvoudenní kontrola, která byla provedena prostřednictvím externích kontrolorů. Občanská poradna obstála na výbornou a byla vyhodnocena jako poradna, která může jít příkladem ostatním 37 občanským poradnám v České republice. „Výsledky práce a přístup pracovníků svědčí o velkém zájmu na poskytování kvalitních poradenských služeb“, takto zhodnotili kontrolující pracovníci činnost poradny. „Jste dobří, opravdu dobří a nestyďte se pochválit“, těmito slovy ohodnotil pečlivou práci zaměstnankyň OP ředitel Charity Opava Jan Hanuš, který byl přizván k závěrečnému hodnocení kontroly OP na plnění standardů.

Další úspěch Občanské poradny: OP vyhrála přes dotazníkovou akci z ASPI (automatický systém právních informací) 2. místo – značkové hodinky v hodnotě 2000 Kč