Občanská poradna může individuálně pomoci klientům Innogy

16.12.2020 - Až do konce roku potrvá společný projekt společnosti Innogy a Asociace občanských poraden, jejímž dlouholetým členem je také Občanská poradna Charity Opava. Začal letos v březnu a kromě té opavské jsou do něj zapojeny také všechny další občanské poradny v Moravskoslezském kraji. Lidé, kteří se dostali do finančních problémů a nejsou schopni splácet své závazky, například právě vůči společnosti Innogy, totiž tvoří značnou část klientely občanských poraden.

V rámci společného projektu tak pracovníci Občanské poradny Opava nabízí své poradenství právě klientům, kteří jsou zákazníky společnosti Innogy, a kteří mají vůči této společnosti nějaké závazky. Pomocnou ruku jim umí podat také tehdy, když řeší problematickou situaci s jiným dodavatelem, například při změně dodavatelů energií.

„Těmto klientům je tak možné s ohledem na spolupráci se společností Innogy nabídnout možnosti pomoci s řešením jejich situace individuálně,“ vysvětluje Radana Plevová z Občanské poradny Charity Opava. „Stejně tak mohou pracovníci společnosti Innogy odkazovat své zákazníky na Občanskou poradnu Charity Opava v případě, že se nacházejí v jakékoliv obtížné situaci a neví si rady, jak dále postupovat,“ dodává.

Děkujeme partnerům