O prohlídku Domu ve Vlaštovičkách byl v rámci Cyrilometodějské oslavy značný zájem

17.07.2012 - Dne 5. července 2012 proběhla ve Vlaštovičkách tradiční Cyrilometodějská oslava. Oslava byla zahájena v kapli Domu pro zrakově postižené slavnostní mší, kterou celebroval otec Josef Motyka. Pak si mohli návštěvníci v doprovodu zaměstnanců prohlédnout celý areál domu. „O prohlídku domu byl značný zájem, nejvíce se návštěvníci zajímali o speciální pomůcky pro nevidomé jako např. o mluvící váhu, Color test apod.,“
Dne 5. července 2012 proběhla ve Vlaštovičkách tradiční Cyrilometodějská oslava. Oslava byla zahájena v kapli Domu pro zrakově postižené slavnostní mší, kterou celebroval otec Josef Motyka. Pak si mohli návštěvníci v doprovodu zaměstnanců prohlédnout celý areál domu. „O prohlídku domu byl značný zájem, nejvíce se návštěvníci zajímali o speciální pomůcky pro nevidomé jako např. o mluvící váhu, Color test apod.,“ zhodnotila jedna ze zaměstnankyň domu Hana Haasová průběh odpolední prohlídky.

Následný kulturně-zábavný program pak již probíhal v blízkém sportovním areálu v příjemném letním počasí až do pozdních nočních hodin.

Děkujeme partnerům