O problémech s bydlením a sousedy s pacienty Psychiatrické nemocnice

19.11.2017 - Přednáška na téma „Nájemní bydlení a sousedské vztahy“ ukončí v listopadu cyklus setkávání „Radíme se s Charitou“, který po celý rok 2017 pořádala Občanská poradna Charity Opava pro klienty Psychiatrické nemocnice v Opavě. Uskuteční se v areálu Psychiatrické nemocnice v Opavě ve čtvrtek 30. listopadu ve 13 hodin.

Spolupráce Občanské porady s Psychiatrickou nemocnicí v projektu „Radíme se s Charitou“ zahrnovala celkem sedm preventivních přednášek, které si kladly za cíl pomoci klientům v orientaci v situacích, které je velmi často potkávají. Mohli se tak seznámit s problematikou spotřebitelské gramotnosti, opatrovnictví, majetkových vztahů, sociálních dávek a podobně. Občanská poradna tak kromě pomoci lidem, kteří se již do problémů dostali, plní také významnou roli preventivní.