O prázdninách pracují střediska Charity Opava (téměř) beze změn

02.07.2018 - Ačkoli si většina z více než 250 zaměstnanců Charity Opava vybírá o prázdninách dovolenou, klienti, kteří využívají služby našich středisek, to nezaznamenají.

Ačkoli si většina z více než 250 zaměstnanců Charity Opava vybírá o prázdninách dovolenou, klienti, kteří využívají služby našich středisek, to nezaznamenají.

Provoz ve všech střediscích Charity Opava totiž bude během července a srpna prakticky neomezen. Stejně jako po celý rok se tak budou moci klienti spolehnout na Pečovatelskou službu, Ošetřovatelskou službu i mobilní hospic Pokojný přístav, v nezměněném režimu bude své služby poskytovat Občanská poradna, Středisko krizové pomoci Naděje, Denní stacionář pro seniory, Chráněné a podporované bydlení pro duševně nemocné, sociálně terapeutická dílna Radost i Dům sv. Cyrila a Metoděje.

Jediné dvě drobné změny se týkají denního stacionáře pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček, kde budou mít zavřeno od 2. do 4. července, a také Wellness centra – to omezí na pracovišti na Kylešovské ulici v prázdninové pondělky a úterky provozní dobu od 9 do 16 hodin, v Jaktaři pak bude provozní doba omezena od 2. do 4. července a od 16. do 27. na dobu od 9  do 16 hodin. Ostatní dny je zde otevřeno beze změny.

Přejeme všem příjemné prožité dovolené a prázdniny, během kterých se můžete i nadále spolehnout na služby Charity Opava.

Děkujeme partnerům