Nový Domovník se věnuje desetiletí Pokojného přístavu a mnoha dalším zajímavostem z Charity Opava

30.03.2017 - V sobotu 1. dubna to bude přesně deset let, co začal působit mobilní hospic Charity Opava POKOJNÝ PŘÍSTAV. Jeho výročí je proto hlavním tématem nového Domovníku, který přináší i obsáhlý rozhovor s lékařem Pokojného přístavu MUDr. Petrem Štěpánkem. K přečtení zde ale najdete také mnoho dalších zajímavostí ze života Charity Opava.

V sobotu 1. dubna to bude přesně deset let, co začal působit mobilní hospic Charity Opava POKOJNÝ PŘÍSTAV. Jeho výročí je tak logicky hlavním tématem nového Domovníku, který přináší i obsáhlý rozhovor s lékařem Pokojného přístavu MUDr. Petrem Štěpánkem. K přečtení zde ale najdete také mnoho dalších zajímavostí ze života Charity Opava.

V dubnovém Domovníku se například můžete dočíst, že kníže Hans Adam II si ze své březnové návštěvy Opavy odvezl model zámku, zhotovený Tomášem Rychlým z Chráněných dílen sv. Josefa, jaký úspěch zaznamenaly dvě klientky Radosti ve výtvarné soutěži Slezského zemského muzea či zde najdete pozvání na tradiční stavění májky na dvoře ředitelství v Jaktaři.

Přejeme pěkné jarní a velikonoční dny s Domovníkem!

Domovník 4/2017

Děkujeme partnerům