Nevidomá Iveta Dunková z Vlaštoviček uspěla v pěvecké soutěži Začarovaná písnička (VIDEO)

25.03.2014 - Nevidomá obyvatelka Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách Iveta Dunková se umístila na 2. místě ve své kategorii nad 16 let v tradiční pěvecké soutěži pro handicapované Začarovaná písnička, kterou i letos pořádal Rotary Club Opava.

Nevidomá obyvatelka Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách Iveta Dunková se umístila na 2. místě ve své kategorii nad 16 let v tradiční pěvecké soutěži pro handicapované Začarovaná písnička, kterou i letos pořádal Rotary Club Opava.

Soutěž se uskutečnila 18. března v Obecním domě v Opavě a Charitu Opava zde reprezentoval ještě další nevidomý obyvatel z Vlaštoviček – pan Štefan Bažo. Paní Iveta nejprve zazpíval píseň Nápad od Hany Zagorové a pak oba spolu se Štefanem Bažem předvedli duet Zvonky štěstí. Výkony všech zúčastněných handicapovaných soutěžících byly výborné a porota to vůbec neměla snadné.

„Nečekala jsem, že bych se mohla takto dobře umístit, měla jsem velikou trému,“ prozradila nám po soutěži paní Iveta. Díky stříbrnému místu se paní Iveta probojovala do finálového kola, které by mělo se mělo uskutečnit 21. května v Domě Petra Bezruče v Opavě.

Děkujeme partnerům