Nepřišli k Vám Tři králové? Volejte „Tříkrálovou pohotovost“!

10.01.2022 - Nepřišli k Vám Tři králové a Vy byste je rádi u Vás doma přivítali? Volejte Tříkrálovou pohotovost“ a Charita Opava to zařídí!

Kašpar. Baltazar a Melichar letos mohou v Opavě a okolních obcích z důvodu epidemické situace osobně navštěvovat domácnosti jen na některých místech. Pokud se právě na Vás nedostalo a Vy byste Tři krále s přáním Božího požehnání a všeho dobrého v novém roce u sebe doma rádi přivítali, můžete využít služby „Tříkrálová pohotovost“. Když zavoláte na telefonní číslo 604 175 518 a uvedete svou adresu, Tři králové k Vám i s koledou v sobotu 15. ledna osobně dorazí.

Výnosy z letošní Tříkrálové sbírky plánuje využít k rozšíření bydlení pro lidi s mentálním znevýhodněním a pro terénní služby Charity Opava, tedy pečovatelskou, ošetřovatelskou a hospicovou péči. „Naše pečovatelky a zdravotní sestry se po celou dobu covidové krize starají o potřebné v jejich domácnostech za velmi ztížených podmínek, s velkou obětavostí i osobním nasazením, za jejich podporu děkujeme,“ vzkazuje koordinátorka Tříkrálové sbírky Marie Hanušová.

Všechny informace o Tříkrálové sbírce 2022 najdete zde:

https://www.charitaopava.cz/informace/Trikralova-sbirka/145

Děkujeme partnerům