Nejkrásnější velikonoční dekorace najdete v obchůdcích Charity Opava

18.03.2022 - Velikonoce jsou sice až za měsíc, ale už teď je nejvyšší čas pořídit si jarní dekorace a ozdoby. S originálními velikonočními výrobky s příběhem opět přicházejí Chráněné dílny Charity Opava a sociálně terapeutická dílna Radost. Vybírat je opravdu z čeho.

Jarní a velikonoční dekorace z Chráněných dílen Charity Opava si můžete prohlédnout a pořídit v několika prodejnách. Tu první najdete v Obchodním centru Breda & Weinstein (otevřeno od pondělí do pátku od 9 do 21 hodin a v sobotu od 9 do 14.30 hodin), další v supermar¬ketu Terno v Jaktaři (otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 18 hodin) a třetí v Krámku PRO TEBE na Kolářské ulici (otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin). Dílenské zboží je nově k prodeji také v montovaných kontejnerech na ulici Přemyslovců 37 na konci Jaktaře. V prodejním skladu dílen je pravidelně otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 15.30 hodin.

„Všechna naše prodejní místa jsou plná podnětných velikonočních výrobků,“ zve k návštěvě vedoucí marketingu dílen Ludmila Slaninová. „Najdete zde mimo jiné originální šité zajíčky plněné zátěžovým pískem, vhodné jako zarážky do dveří, nové keramické zajíčky, dekorační velikonoční keramická vajíčka, různě veliké krásné květináče ve tvaru skořápek nebo nové kolekce polštářů s jarními motivy,“ vyjmenovává dále.

Těm, kteří raději nakupují z pohodlí domova, je určen internetový obchod Chráněných dílen Charity Opava www.obchod.chdcho.cz.

Po loňském úspěchu slavnostně otevře 28. března ve 14 hodin obchůdek ve svých nových prostorách na ulici Přemyslovců 26 také sociálně terapeutická dílna Radost. Klienti tohoto střediska Charity Opava už teď chystají originální velikonoční dekorace.;

Velikonoční a jarní výrobky z Charity Opava jsou nejen krásné, ale jejich koupí zároveň podpoříte naše klienty.