Nedorazili k Vám Tři králové? Volejte „tříkrálovou pohotovost“!

11.01.2023 - Naposledy budou nadcházející víkend 14. a 15. ledna koledovat po domácnostech Kašpar, Melichar a Baltazar, aby spolu s přáním všeho dobrého v roce 2023 poprosili také o příspěvek pro potřebné. Pokud k Vám dosud Tři králové nedorazili, nebo Vás nezastihli doma, a Vy byste je u sebe rádi přivítali, můžete zavolat na číslo „tříkrálové pohotovosti“ 604 175 518 a Charita Opava to zařídí.

Charita Opava bude ze své části výtěžku Tříkrálové sbírky pomáhat seniorům a vážně nemocným pacientům, o které se starají pečovatelská, ošetřovatelská a hospicová služba v jejich domácím prostředí. Část výtěžku by Charita Opava ráda využila jako spoluúčast schváleného projektu na obměnu vozového parku pečovatelské služby a ke zlepšení pracovních podmínek a zázemí zrakově postižených a nevidomých masérů ve svém Wellness centru.

Tříkrálové kasičky jsou umístěny také v prodejnách Charity Opava, v některých lékárnách a dalších vybraných obchodech, jejichž seznam je k dispozici na webu www.charitaopava.cz. Přispět je možno také na sbírkový účet 66008822/0800, VS pro Opavsko je 777988012. „Děkujeme všem, kdo se do Tříkrálové sbírky zapojují, ať už to jsou koledníci či dárci,“ vzkazuje koordinátorka Tříkrálové sbírky Marie Hanušová.

Děkujeme partnerům