Návštěva ředitele diecézní charity ostravso-opavské v Charitě Opava

12.06.2007 - V pondělí 11. června přijel do opavské charity ředitel DCHOO Mgr. Lukáš Curylo. Zde se setkal s ředitelem opavské charity Janem Hanušem. „Rád bych v mém funkčním období zajistil financování zdravotnických služeb, rozvinul spolupráci DCHOO s oblastními charitami a zvedl kredit charity,“ prozradil některé své plány do budoucna Curylo.

Během návštěvy jsme se zeptali, zda se diecézní ředitel chystá osobně seznámit s jednotlivými středisky opavské charity. „Samozřejmě bych se rád seznámil se všemi vašimi středisky, ale v současné době to není časově reálné. Nyní navštěvuji jednotlivá charitní ředitelství.“

Pro zaměstnance opavské charity, ale nejen pro ně, má pan Curylo vzkaz: „Rád bych, abyste ve svém povolání viděli smysl a s boží pomoci překonali všechny těžkosti.“