Narozeniny trochu jinak

14.06.2007 - Oslavit narození člověka patří k životu. Nevadí, zda se člověk právě narodil, či slaví své x-té narozeniny. Tak jak běží život, tak se mohou i proměňovat oslavy. V mládí to mohou být bujaré večírky ve starším věku potřesení rukou a přání všeho nej.
Oslavit narození člověka patří k životu. Nevadí, zda se člověk právě narodil, či slaví své x-té narozeniny. Tak jak běží život, tak se mohou i proměňovat oslavy. V mládí to mohou být bujaré večírky ve starším věku potřesení rukou a přání všeho nej.

Oslavuje se v kruhu rodiny, přátel, ale i v kolektivu zaměstnanců. A jedny takové narozeniny oslavili i zaměstnanci Charity Opava. Oslavencem byl jak jinak než pan ředitel Jan Hanuš. A jelikož má rád humor a nebrání se vtipné recesi, připravili jsme mu několik překvapení.

Začalo to již ráno, když z Vlaštoviček (svého bydliště) chtěl odjet autem do práce. Auto mu bylo odebráno a tak nezbylo než nasednout do náhradního „ekologického“ vozu. Když přicházel již po svých do kanceláře, ještě netušil, že další překvapení na něj čekají. Při vstupu zůstal na několik vteřin ohromen, neboť jeho kancelář ovládli draci. Ten největší si lehl na stůl, ten o něco menší se pohodlně usadil na ředitelské židli a nejmenší řádil na zemi.

To však ještě nebylo všechno. Zaměstnanci ředitelství se vměstnali do malé kanceláře a byli připraveni ke gratulacím, když tu přišel zástupce ředitele Tomáš Schaffartzik a přinesl dort ve tvaru – jak jinak – draka.

Závěrem jsme se všichni vyfotili i s hlavním aktérem – největším drakem, který má i SPZku.
Marek Chovanec

Děkujeme partnerům