Nabídka práce

21.10.2005 - Sdružení česká katolická charita hledá manažera projektů v oblasti občanského poradenství a HIV/AIDS pro humanitární misi Caritas Internationalis v Čečensku a Ingušsku.
Sdružení česká katolická charita hledá
manažera projektů v oblasti občanského poradenství a HIV/AIDS
pro humanitární misi Caritas Internationalis v Čečensku a Ingušsku.

Náplní práce projektové/ho manažerky/manažera bude:
  • Vést, plánovat a monitorovat projekty realizované SČKCH v oblastech občanského poradenství a HIV/AIDS.
  • Spolupracovat s místními partnery na vytváření strategie působení SČKCH v oblastech občanského poradenství a HIV/AIDS.
  • Koordinovat práci týmu čečenských odborníků na HIV/AIDS, logistiků, administrativních pracovníků a konzultantů.
  • Podporovat Čečenskou asociaci občanských poraden v organizačním rozvoji, monitorovat práci Asociace a zajišťovat proces budování kapacity konzultantů v oblasti poradenství a managementu NNO.
  • Pomáhat místním partnerům v přípravě projektů a žádostí o dotace k místním a mezinárodním donorům.
  • Připravovat rozpočty a monitorovat výdaje.
Požadujeme:

Středoškolské vzdělání, dobrou znalost ruského a anglického jazyka, zkušenost s přípravou a vedením humanitárních, rozvojových či sociálních projektů, samostatnost a komunikační schopnosti. Zkušenost s realizací humanitárních projektů v zemích postižených válečným konfliktem či přírodními katastrofami výhodou.

Nabízíme:

Podnětnou práci s vysokou mírou samostatnosti pro mezinárodní humanitární organizaci s dlouhodobou zkušeností v dané oblasti.

Motivační dopis a standardní strukturovaný životopis v anglickém i českém jazyce zasílejte na adresu michal.synek@charita.cz do 13. listopadu 2005. Nástup v lednu 2006.

Děkujeme partnerům