Na Sluníčkovém odpoledni řádila zvířátka

03.07.2007 - Medvěd, myška, kočička, kohoutek, opice, oslík – to jsou zvířátka, která vládla „sluníčkovému“. Zábavné odpoledne mělo téma: SVĚTEM ZVÍŘAT – v tomto duchu byly připraveny hry a soutěže pro děti. Nejinak tomu bylo i na stanovišti „fotoateliér“, kde byla možnost nechat se vyfotit a jak jinak než ve zvířecím kostýmu.
Medvěd, myška, kočička, kohoutek, opice, oslík – to jsou zvířátka, která vládla „sluníčkovému“. Zábavné odpoledne mělo téma: SVĚTEM ZVÍŘAT – v tomto duchu byly připraveny hry a soutěže pro děti. Nejinak tomu bylo i na stanovišti „fotoateliér“, kde byla možnost nechat se vyfotit a jak jinak než ve zvířecím kostýmu.

Zábavnému odpoledni předcházela bohoslužba v kostele sv. Petra a Pavla v Jaktaři, kterou sloužil opavský děkan P. Pavel Cieslar. Poté začal program v areálu charity, kde si každý přišel na své. K poslechu i tanci hrála Kobeřanka, která svým rozšířeným repertoárem (od lidových skladeb po Beatles) zaujala. Milovníci country poslouchali kapelu Fram.

Zájmu o atrakce i občerstvení svědčilo neustálé vytížení obsluhujícího personálu. Hry a soutěže, závodění, šplhání po laně, házení míčky, jízda na oslíkovi, skákací hrad, rybičky, to vše děti vyzkoušely a s prázdnou neodešlo snad žádné.

Poděkování patří všem VÁM, kteří jste se podíleli na přípravě nebo jste se přišli podívat a zúčastnit se našeho programu. Děkujeme sponzorům, kteří letošní zábavné odpoledne podpořili: Pekárna J.L.N, Nikol nápoje, a.s., Pizzerie Veneto a Marina, Otická pekárna Martin Knappe, Pekárna Betina, Cukrárna Kamahaj.

Devátý ročník Sluníčkového odpoledne byl úspěšný, proto zbývá dodat: „Za rok zase nashledanou!“
Marek Chovanec

Děkujeme partnerům