Na hradeckém zámku se bude cvičit jóga pro Pokojný přístav

15.06.2022 - Pro mobilní hospic Pokojný přístav bude určen výtěžek akce „Jóga v kouzelném prostředí zámku v Hradci nad Moravicí“, který pořádá v úterý 21. června od 18 hodin známá opavská cvičitelka a majitelka opavského studia SPORT PERFEKT Věra Hrušková.

Setkání v kouzelném prostředí zámku v Hradci nad Moravicí proběhne u příležitosti mezinárodního dne jógy. „Sejdeme se na travnaté ploše pod Bílou věží v zahradě zámku v Hradci nad Moravicí a čeká nás lekce jógy pro všechny, kdy na vlně dechu propojíme tělo s přírodou tak, abyste se cítili skvěle plní energie a vnitřní harmonie,“ zve všechny zájemce Věra Hrušková.

Chystané benefiční cvičení jógy není první akcí, kterou Věra Hrušková podpořila Pokojný přístav. Před několika lety to byla také charitativní akce „Zumbatón“. Impulsem k akci byla smutná událost. Věře Hruškové zemřela maminka, o kterou v posledním období pečovaly sestry charitního hospice. „Bez Pokojného přístavu bychom v konečné fázi nemoci péči o maminku se sestrou samy nezvládly,“ svěřila se tehdy známá cvičitelka. Na oplátku nyní pořádá pro Pokojný přístav již druhou dobročinnou akci.

Vstupné na lekci, na kterou je možno dorazit bez objednání, je dobrovolné, přičemž celý výtěžek je určen pro mobilní hospic Pokojný přístav. V případě nepřízně počasí se akce nekoná, sledujte proto raději stránky www.verahruskova.cz, www.sportperfekt.cz. Studio SPORT PERFEKT se specializuje na cvičení pro ženy a odborné poradenství v oblasti výživy a sportu.

Děkujeme partnerům