Na Chrlické žabě vybojovali závodníci z Vlaštoviček osm cenných kovů

22.09.2011 - Letošního 6. ročníku sportovních her Chrlická žaba se zúčastnilo 14. září také deset soutěžících z Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách.
Letošního 6. ročníku sportovních her Chrlická žaba se zúčastnilo 14. září také deset soutěžících z Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách. Jejich doprovod tvořili čtyři zaměstnanci Domu sv. Cyrila a Metoděje. Soutěžilo se v sedmi disciplínách: v kuželkách, šipkách, jízdě na dvojkole, skoku do dálky z místa, vrhu koulí, hodu granátem a v Showdownu. Kromě zrakově handicapovaných účastníku z celé České republiky se letos poprvé přihlásili na Chrlickou žabu i soutěžící ze Slovenska.
„Já jsem zde byl poprvé a moc se mi tu líbilo, bylo fajn, že jsme si všichni navzájem fandili,“ zhodnotil atmosféru nevidomý Ondřej Šerik z Vlaštoviček, který získal medaile ve třech různých disciplínách. Závodníkům z Vlaštoviček se dařilo téměř ve všech disciplínách, celkem obdrželi osm medailí a navázali tak na výborné výsledky z minulého roku.