MŮJ SVĚT míří do Ostravy, v listopadu a prosinci je ale výstava k dispozici dalším zájemcům

24.08.2020 - Výstava vítězných fotografií 12. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT pořádané pod patronací prof. Jindřicha Štreita Charitou Opava pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit celé republiky, míří po dvou měsících, kdy byla vystavena na zámku v Raduni, na další místo. Od září ji bude hostit Charita Ostrava.

Premiérovou výstavu vítězných snímků 12. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě bohužel v půli března přerušila koronavirová krize. Na dva měsíce se tak ocitly ve skladu také všechny fotografie, které by za normálních okolností ihned po ukončení opavské výstavy zamířily do dalšího města. Už v červnu ale díky postupnému uvolňování restrikcí proběhla vernisáž výstavy na zámku v Raduni, kde byly snímky k vidění po celé prázdniny.

V Ostravě budou snímky vystaveny v září a říjnu v Charitním domě sv. Hedviky a poté v Charitním domě sv. Václava – domově pokojného stáří. Další termíny do konce roku jsou ale stále volné. Pokud byste měli zájem výstavu uspořádat také ve Vašem městě, pište na mail mludek@charitaopava.cz, rádi vám ji bezplatně zapůjčíme. Přeprava fotografií na lehkém pěnovém materiálu i instalace výstavy jsou velmi jednoduché.

Děkujeme partnerům