MŮJ SVĚT je v plném proudu, příští rok se představí také v Polsku

18.12.2020 - První snímky do fotosoutěže MŮJ SVĚT již přicházejí na adresu fotosoutez@charitaopava.cz. Třináctý ročník fotosoutěže pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit na celém území České republiky vyhlásila Charita Opava na počátku listopadu a termín k odeslání fotografií potrvá až do konce ledna 2021.

Připomínáme, že letos mohou lidé z Charit posílat své fotografie do tři soutěžních kategorií pod názvy Portrét, Život kolem nás a Jak to vidím já. Hned počátkem února příštího roku se opět sejde porota pod vedením patrona soutěže Jindřicha Štreita a vybere z každé kategorie tři vítězné snímky a deset dalších fotografií. Oceněné fotografie pak tvoří základ výstavy, která bude premiérově představena v první polovině března v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě a následně v řadě dalších měst.

Novinkou bude první zahraniční vernisáž fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou uspořádá ředitel střediska Panny Marie Uzdravení nemocných Charity katovické arcidiecéze v Knurowě Krzystof Goluch. Ten je zároveň oceňovaným fotografem a nositelem Řádu ministra kultury Polské republiky “Zasloužilý pracovník v kultuře“ a vyznamenání polské charity „Ubi Caritas”.

Tak nezapomeňte – do uzávěrky soutěže již zbývají jen dva měsíce!

Soubory ke stažení

muj_svet_letak_2021_A4.pdf muj_svet_letak_2021_A4.pdf 2049 kB

Děkujeme partnerům