Mravenečci jsou zpět! Po nucené karanténě je od pondělí denní stacionář opět v provozu

20.11.2020 - Mravenečci jsou zpět. Denní stacionář Mraveneček musel od pondělí 9. listopadu až do odvolání zavřít z důvodu prokázaného onemocnění COVID-19 a následné karantény pracovníků této sociální služby. Nyní už ale zaměstnankyně tohoto střediska Charity Opava obvolávají rodiče klientů s dobru zprávou: pracovníci jsou zdrávi a od pondělí 23. listopadu se opět vracejí do práce.

„Někteří z klientů sice ještě z preventivních důvodů zůstanou do konce listopadu doma nebo jsou nemocní, ale s velkou částí z nich se budeme moci od pondělí 23. listopadu opět potkávat,“ kvituje s povděkem vedoucí Mravenečku Jana Konopková.

Denní stacionář Mraveneček, středisko Charity Opava, poskytuje ambulantní služby mladým lidem s těžkým tělesným a mentálním postižením z Opavy a okolí. Posláním stacionáře je pomáhat těmto lidem dosáhnout co nejvyšší soběstačnosti a současně jim umožnit smysluplně trávit volný čas v kolektivu vrstevníků.

Soubory ke stažení

Informace_o_obnovení_činnosti_stacionáře_Mraveneček.pdf Informace_o_obnovení_činnosti_stacionáře_Mraveneček.pdf 206 kB