Model Obaly vyslal do Charity Mikuláše

08.12.2010 - Sociálně terapeutickou dílnu Radost navštívili 6. prosince hned tři Mikulášové a čert. Všichni byli z a.s. Model Obaly Opava...
Už dobrých pět let patří k předvánočnímu koloritu Opavy také Mikuláši, které do ulic vysílá jedna z největších opavských akciových společností – Model Obaly. Je jich celkem dvacet a poprvé rozdávali čokoládky s logem firmy a přáním hezkých vánoc v roce 2005.

„Zatímco zpočátku byly kostýmy stylizovány spíše do podoby Santa Clause, dnes už chodí ve více tradičních hábitech a od loňska je doprovází i rozverný čert,“ uvedl manažer firemní komunikace  Model Obaly Michael Rataj. Mikuláši, kterými jsou ve skutečnosti převlečení zaměstnanci, ovšem nevyráží jen do ulic.

Pět čtyřčlenných posádek objíždí rok co rok i dvacet opavských mateřských škol a letos poprvé přijeli hned tři Mikulášové a čert také do opavské Charity. Navštívili tady mentálně postižené klienty sociálně terapeutické dílny Radost, kterým přivezli drobné dárky a všechny moc potěšili. Více si můžete přečíst v dalším čísle Domovníku.

Srdečně děkujeme asistentce marketingu akciové společnosti Model Obaly Vandě Myšákové, která byla tak laskava a jednu z posádek vyslala do Charity Opava. Dík patří také Janě Schneiderové, Elišce Šupíkové, Stanislavě Vlčkové a Šárce Augustinové, které v oblecích Mikulášů a čerta připravily našim klientům neobvyklý zážitek.