Maminky a babičky se sešly na oslavě

12.05.2006 - Charita Opava uspořádala v pátek 12.5. v prostorách Církevní varhanické školy oslavu Dne matek pro své klientky, dobrovolnice, pracovnice a příznivkyně charity. Tuto oslavu zajistily zaměstnankyně Klubu sv. Anežky, neboť ten je zařízením, ve kterém se schází babičky z Opavy a okolí.
Charita Opava uspořádala v pátek 12.5. v prostorách Církevní varhanické školy oslavu Dne matek pro své klientky, dobrovolnice, pracovnice a příznivkyně charity. Tuto oslavu zajistily zaměstnankyně Klubu sv. Anežky, neboť ten je zařízením, ve kterém se schází babičky z Opavy a okolí. Květen je také měsícem, ve kterém je propagace zaměřena právě na klub.

V úvodu pozdravil všechny maminky ředitel charity a P. František Kufa. Po té vystoupily se svým bohatým programem děti z MŠ Olomoucká, která má s klubem již desetiletou spolupráci. Veselé básničky, písničky a také milé taneční kreace dětí potěšily všechny, kteří vystoupení bedlivě sledovali.

Malé posezení při kávě a občerstvení bylo příjemnou tečkou za svátečním dopolednem.

Na závěr patří poděkování Slezským pekárnám J.L.N., které sponzorsky zajistily občerstvení a Církevní střední varhanické škole, která zdarma poskytla krásné bezbariérové prostory. Děkujeme!