Májka v Jaktaři už stojí!

30.04.2018 - Krásné, byť trochu větrné počasí přilákalo v pondělí 30. května na dvůr ředitelství Charity Opava v Jaktaři klienty řady charitních středisek i místní občany, aby se přišli podívat na tradiční stavení májky.

Krásné, byť trochu větrné počasí přilákalo v pondělí 30. května na dvůr ředitelství Charity Opava v Jaktaři klienty řady charitních středisek i místní občany, aby se přišli podívat na tradiční stavení májky.

Na rozdíl od loňského roku, kdy stavění májky doprovázel několikadenní hustý déšť, se letos klienti Radosti, Denního stacionáře pro seniory, Vlaštoviček, Mravenečku nebo Chráněného a podporovaného bydlení mohli u malého posezením s občerstvením vyhřívat na teplém sluníčku.

Na májku, kterou nejprve nazdobili klienti Radosti, pak po vystoupení dětí z jaktařské Mateřské školy navázali zástupci jednotlivých charitních středisek své vlastní stuhy s originální symbolikou daného střediska. Silní zaměstnanci a klienti Charity Opava ji pak silnému větru navzdory bezpečně vztyčili, za což je odměnil zasloužený potlesk.

Májka bude dvůr v Jaktaři zdobit celý měsíc, a už teď zveme všechny ve čtvrtek 31. května na její kácení, spojené s bohatším občerstvením.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům