Letošní ples dostává jedničku

08.02.2007 - V sobotu 3. února se sešlo více než 200 dobrovolníků, zaměstnanců a příznivců Charity Opava na plese ve Stěbořicích. Veselá atmosféra se v sále kulturního domu držela až do brzkých ranních hodin.
V sobotu 3. února se sešlo více než 200 dobrovolníků, zaměstnanců a příznivců Charity Opava na plese ve Stěbořicích. Veselá atmosféra se v sále kulturního domu držela až do brzkých ranních hodin.

Ples zahájil tanečním vystoupením Mirek Spáčil se svou partnerkou. K tanci a poslechu hrál ShowBand TAC TIC, který dokázal roztančit celý sál. Díky štědrým sponzorům se podařilo připravit bohatou tombolu, které kralovala kvalitní lednice.

Tento ples je pořádán mimo jiné také za účelem poděkování vedoucím tříkrálových skupinek, kteří svou obětavou prací každoročně přispívají ke zdárnému průběhu Tříkrálové sbírky. Celý večer moderovala paní Hana Matějíčková, která se zároveň výrazně podílela na organizaci celé akce.

Datum příštího plesu je předběžně stanoven na 2. února 2008.

Děkujeme sponzorům, kteří přispěli do bohaté tomboly:
Elektro Nováček a syn, Hon, Dřevěná okna a dveře, NOVUS BIKE, S.R.O.
Pekárna AZPEK - Bolatice, Pekárna BETINA Opava, Otická pekárna Martin Knappe, OPAVIA – LU – Opava, Cukrárna Kamahaj, Zelenina, a.s. – Malé Hoštice, Restaurace a jídelna TYLŠAR A SYN, NIKOL nápoje, a.s., KODEX, a.s. , Květinářství Slunečnice, Květiny Jana Palyzová, CK KOZAK TOUR, Obchodní zast. SMART FINANCIAL, a.s.

Děkujeme partnerům