Krupicové hody v kluvu sv. Anežky

09.02.2007 - Letošní rok jsme v Klubu sv. Anežky zahájili zvesela. Po loňském úspěchu jsme zopakovali pyžamovou párty. Tentokrát již klienti nebyli tolik rozpačití, protože mnozí tuto akci již zažili. Ti, kteří před rokem chyběli, znali vše z vyprávění.
Letošní rok jsme v Klubu sv. Anežky zahájili zvesela. Po loňském úspěchu jsme zopakovali pyžamovou párty. Tentokrát již klienti nebyli tolik rozpačití, protože mnozí tuto akci již zažili. Ti, kteří před rokem chyběli, znali vše z vyprávění.

Letošní párty skrývala pro babičky velké překvapení. Na závěr byla obohacena o krupicové hody. Klienti již dlouho vzpomínali, že by jim přišla k chuti pohádka mládí - krupicová kaše se skořicí, kakaem a máslem. Měli již delší dobu slib od personálu, že při vhodné příležitosti jim jejich přání splní.
Babičky i zaměstnanci v pyžamech tančili a zpívali až do oběda. Ten nechyběl ani přes mraky krupice. Potom všichni zasedli do křesel a shlédli pohádku Sůl nad zlato. Tímto byl završen další pěkný den strávený v klubu.

Klub sv. Anežky, denní stacionář pro seniory, je zařízení Charity Opava pro soustavnou a pravidelnou péči o staré a přestárlé spoluobčany, kteří se cítí osamělí, málo pohybliví, dezorientovaní, s nastupující demencí či nesoběstační. Probíhá zde kolektivní aktivizace spojená s psychosociální rehabilitací. K tomu využíváme různé druhy aktivit.
Jana Řehulková, vedoucí klubu

V únoru můžete podpořit klienty Klubu sv. Anežky zasláním dárcovské SMS ve tvaru:
DMS(mezera)CHARITAOPAVA na číslo 87777.
Cena SMS je 30 Kč, z toho příjemce obdrží 27 Kč.
Děkujeme!

Děkujeme partnerům