Konec Masopustu v denním stacionáři

24.02.2012 - Masopustní veselici připravily pro své klienty pracovnice charitního Denního stacionáře pro seniory. Moc se jim povedla...
U příležitosti konce Masopustu uspořádali v charitním Denním stacionáři pro seniory pořádnou veselici v maskách, do nichž se oblékli zaměstnaci i některé z klientek. Bylo to již podruhé. Loni se akce tak vydařila, že se pracovnice na přání klientů rozhodly zopakovat ji.
 
V kůži medvěda si to tentokrát „přetrpěla“ Míša Mošová, která převzala štafetu po vedoucí Janě Řehulkové: „Bylo mi sice horko, ale bylo to fajn. Všichni se bavili, a to je to nejdůležitější,“ řekla, když si po veselici sundávala medvědí hlavu. To charitní „herec“ Jirka Laifert, proslulý Baltazar z tříkrálového VIP koledování, to měl jednodužší, ačkoli do poslední chvíle netušil, co jej čeká. „Měl zrovna cestu do stacionáře, tak jsme ho odchytily a kolegyně Zuzka s Míšou jej převlékly do kostýmu indiána. Klientky byly nadšené, jakého to mají šikovného tanečníka,“ komentovala vedoucí stacionáře Jana Řehulková. Pochválila také klienta pana Maxe, který přinesl harmoniku a hrál samé pěkné kousky.
 
Atmosféra ve stacionáři byla skvělá. Nechyběly ani koblížky, které si ve stacionáři společně upekli a k nim dobré kafíčko. Babičky jen zářily. „Moc jim děkujeme. Jsou to naše holky zlaté, jsou moc šikovné a dělají, co nám na očích vidí,“ pověděla o pracovnicích stacionáře jedna z klientek, ostatní přitom pokyvovaly hlavou a přidávaly ještě další superlativy na jejich adresu.

Děkujeme partnerům